Ето го най-известния играч на "автентичния" ЦСКА


Ето го най-известния играч на "автентичния" ЦСКА
Снимка: БГНЕС

2492 0

Марио Йорданов, на когото Христо Янев даде шанс миналия сезон да порита (макар и във В група) с екипа на ЦСКА, е най-известният играч на т.нар. "автентично" ЦСКА, което бе изведено от Адалберт Зафиров на тренировка на стадион "Българска армия", докато екипът на Янев е в Австрия и се готви за мачове с Динамо (Киев) и Интер.

ПСУВАХА КАТО ЗА СВЕТОВНО СИНДИКА ДОРА МИЛЕВА НА "АРМИЯТА"

Марио Йорданов дебютира за ЦСКА миналия сезон и е единственият що годе познат футболист на "червените" фенове, въпреки че определени медии тиражираха много имена, които доскоро ритаха във В група с екипа на 31-кратните шампиони.

ЕТО КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ СУПЕРКОНТРОЛАТА ЦСКА - ИНТЕР

Фенове се скараха и единствено полицията предотврати ексцесии, като се чуваха както обиди и псувни към синдика Дора Милева (определена за "изпълнителен директор на Нове Холдинг" от ръководството на ЦСКА по-рано днес), както и възгласи "и преди, и сега Литекс не е ЦСКА!"

ФЕНОВЕТЕ БАВЯТ ТРЕНИРОВКАТА НА "АРМИЯТА"

Адалберт Зафиров изведе 10-ина юноши на "Армията", подготвяйки се за новия сезон, макар че не е ясно какъв точно се води в ЦСКА, въпреки че бе определен за "треньор" на "автентичния клуб".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички