Псувни и освирквания за синдик Милева на "Армията", едвам пуснаха автобуса


Псувни и освирквания за синдик Милева на "Армията", едвам пуснаха автобуса

1181 0

Автобусът на "автентичния" ЦСКА едвам бе допуснат на "Българска армия" от струпалите се фенове, протестиращи срещу показната тренировка, която синдик Дора Милева обяви на всеослушание.

Т.нар. "автентичен" ЦСКА, който няма нищо общо на практика с който и да е вариант на 31-кратните шампиони, трябваше да проведе занимание на стадиона. Синдикът Милева бе освиркана и псувана от феновете, които се събраха, за да изразят възмущението си от опитите за провокация на лагера на Васил Божков.

Полицията предотвратява ексцесии, а от ръководството на ЦСКА призоваха Милева с "добре дошла" по-рано днес, като единствено уточниха, че теренът на "Българска армия" не трябва да се използва, защото още не е готов след ремонта на стадиона.

Адалберт Зафиров щял да бъде треньор на т.нар. "автентично ЦСКА" на Васил Божков, въпреки че самият бизнесмен не е застанал с лицето си зад проекта, нито пък има на разположение някакви играчи. Милева не знае кои точно футболисти ще тренират днес, като единствено ги определи за "юноши, но имената им са изненада".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички