Силна заявка от Нестор Ел Маестро: ЦСКА не е отбор, срещу който се играе лесно


Силна заявка от Нестор Ел Маестро: ЦСКА не е отбор, срещу който се играе лесно
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1566 0

Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, заяви, че е доволен от успеха над Крумовград с 4:1 в Първа лига. Сърбинът с английски паспорт бе категоричен, че неговият състав излиза винаги само и единствено за победата и за него само тя има значение.

Доволният специалист

"Футболът е въпрос на победа. Трябва да печелим всеки един мач и да намерим начин да го правим. Понякога играем добре през първата част, понякога и през втората. Не е важно, трябва да сме флексабилни и да намерим начините за победата", сподели Ел Маестро.

"Вярвам, че играхме целия мач по добър начин. Нормално, не сме отбор, срещу който се играе лесно. Повечето тимове смятат, че когато играят с петима отзад ще ни затруднят повече. В крайна сметка, се справихме добре - 4 гола, 4 различни голмайстори".

"Говорим за едно и също от 10 години, има един отговор - искаме да спечелим всичко. Не е лесно, но е колективна мечта за 50% от София и 50% от България".

"Едно от най-хубавите неща във футбола е да спечелиш срещата преди международната пауза. След това се връщаме на работа и се ориентираме към финалния спринт. Остават 4 мача, мисля, и те ще бъдат решаващи. Предстои много работа през следващата седмица, за да поддържаме нивото", завърши специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза героят за ЦСКА след победата над Крумовград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички