Ще стане ли и тази зима фатална за Ел Маестро в ЦСКА? Ганчев взе решение


Ще стане ли и тази зима фатална за Ел Маестро в ЦСКА? Ганчев взе решение
Снимка: Lap.bg

6959 0

Сериозно недоволство от страна на феновете има към треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро. "Червените" загубиха поредно дерби с Лудогорец, при това в последния си мач на "Българска армия" преди реконструкцията му, и ще зимуват на трето място в класирането.

Немалка част от привържениците на столичния гранд искат раздяла със сърбина, но такава няма да има, не и преди края на сезона. Нестор остава "под чадъра" на собственика на ЦСКА Гриша Ганчев, твърди "България Днес".

След загубата от Лудогорец на пълния "Българска армия" Ганчев е привикал на разговор Ел Маестро. Той е дал обяснение за загубата, след което остана на поста си и явно то е свършило работа.

Сръбският треньор е сред любимците на бизнесмена, който преди време призна, че в периода си в ЦСКА съжалява само за неговото уволнение и за това на Стамен Белчев.

Ганчев смята, че отборът все още е в битката за титлата и ще продължи да залага на настоящия треньор. Самият Нестор няма никакво намерение да си ходи и е доволен от работата си. Ясно е и бъдещето на Густаво Бусато - ето какво е то. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички