Ще получи ли младок "втори шанс" в ЦСКА заради нежелан бранител?


Ще получи ли младок "втори шанс" в ЦСКА заради нежелан бранител?
Снимка: Lap.bg

3189 0

Ситуацията в ЦСКА около крайния бранител Брадли де Нойер се усложнява и това може да доведе до важни решения от страна на спортно-техническия щаб. 

Де Нойер дойде с Илич, но и той скоро може да си тръгне

Нидерландецът се очакваше да е възстановен напълно за зимната подготовка в началото на 2024 г. след травмата от месец май, но това в момента никак не е сигурно. От "Гонг" съобщиха, че възстановяването на футболиста не върви по план и плановете на ръководството може да се объркат.  

Какво ще се случи с Де Нойер

Това се очертава като лоша новина от всички гледни точки, защото освен, че не може да го използва пълноценно - ЦСКА не може да му намери и нов клуб. През изминалите седмици се заговори, че на "Армията" при първа възможност ще опитат да се разделят с лятното попълнение от 2022 г.

Нидерландецът стартира силно под ръководството на Саша Илич, но в течение на времето формата му спадна и се стигна до саморазправа със Станислав Шопов по време на дерби. След това "мерникът" на Де Нойер бе вдигнат.

Има алтернатива на "Армията"

През това лято пък като алтернатива по фланга бе взет Сейни Санянг. Гамбиецът бе забелязан на младежкото Световно първенство, но още допуска груби грешки и Ел Маестро замрази изявите му. Припомняме ви, че SportLive.bg вече писа за желанието на африканеца, което може да се материализира при окончателното напускане на Де Нойер. 

На Санянг му се разчиташе постоянно в контролите

В последно време треньорът на ЦСКА започна по-често да включва африканеца в групите за срещите и в игра, така че следващите седмици ще бъдат ключови за бъдещето и на двамата бранители. 

Следете всички трансфери през зимата със SportLive.bg!

Още: Тобиас Хайнц дал обещание на ЦСКА

Още: Сръбски политик: В България имаше Левски и ЦСКА, сега вече не е така, има Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички