Акрапович обяви дали ще смени схемата в ЦСКА и какво очаква от мача с Левски


Акрапович обяви дали ще смени схемата в ЦСКА и какво очаква от мача с Левски
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1682 0

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович бе доволен след дебютния си мач начело на "червените" и победата с 0:5 срещу Ботев Ихтиман за Купата. Той сподели, че към момента отборът ще запази схемата си на игра в защита, защото няма време за промяна.

"Двубоят протече така, както искахме. Пресирахме съперника, изглеждахме добре на терена, създадохме много шансове за гол, но още по-важно бе, че не допуснахме попадение. За този мач нямах голям избор от играчи по различни причини, но въпреки това показахме хубаво движение. Имам интелигентни футболисти, с които говорихме много - исках да разбера как се чувства всеки от тях, как иска да продължи кариерата му.

На този етап ЦСКА ще продължи да играе със същата схема в защита, защото нямаме време, а има много мачове. Отборът е свикнал да играе с бекове. Бях обещал на момчетата, че ако бием с повече от три гола, ще получат два дни почивка. Затова се радваха се много", коментира Акрапович.

Той коментира и предстоящия мач с Левски, който е след седмица. "Ние гледаме нашите неща, не гледаме толкова много противника. Анализирам тактиката на Левски и готвя моя отбор. Как ще излязат те това е техен проблем. Ние сме най-големият отбор в България, с 4 големи букви, искам адреналин и трите точки". А какво заяви Али Соу относно мача с Левски - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички