Йорданеску е пред уволнение, но пък е готов със зимната селекция


Йорданеску е пред уволнение, но пък е готов със зимната селекция
Снимка: БГНЕС

1394 0

Старши-треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску си прави сметки за зимна селекция, въпреки че позицията му на "Българска армия" не е никак сигурна.

Румънският специалист вече има няколко месеца стаж начело на столичния гранд, но с нищо не показа, че е по-достоен за поста от предшественика си Христо Янев. Под негово ръководство "червените" допуснаха историческа загуба от Локо Пловдив у дома, а тя беше и първа през сезона в Първа лига.

Въпреки това Йорданеску се хвали пред румънската медия "Digi Sport", че е готов със списъка от играчи, които ЦСКА ще привлече през зимната пауза в шампионата. По-голяма част от тях са румънци.

"Много е вероятно да доведа румънски играчи в ЦСКА. Разговаряхме със Сапунару и Нистор. Михай Радуц беше също в списъка ни, но в един момент всички си намериха отбори.

Сега обаче има няколко играчи от бившия ми отбор Пандури, които попадат в плановете ми. Смятам, че те могат да дадат допълнително класа на ЦСКА, макар отборът ни да е доста качествен и към този момент. Аз съм треньор, който обича да работи с румънски играчи", коментира Йорданеску.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички