Шефовете на ЦСКА проговарят, обещаха интересни разкрития


Шефовете на ЦСКА проговарят, обещаха интересни разкрития
Снимка: БГНЕС

1548 0

Шефовете на ЦСКА излизат от нелегалност и ще говорят пред медиите другата седмица. "Имайте предвид, че ще кажем доста интересни неща", обяви единият от тях Милко Георгиев пред БЛИЦ.

„Съвсем скоро ще свикаме пресконференция. Това ще се случи в началото на следващата седмица. Точно кога, не мога да ви кажа. В момента Ивайло Манджуков е в Узбекистан и след като се върне, ще бъдете информирани”, добави той.

В публичното пространство вървят най-различни слухове. Единият от тях гласи, че всъщност истинските собственици на ЦСКА Петър Манджуков и Юлиан Инджов имали готовност да платят 800 000 лева на НАП, след което да се споразумеят за разсрочени изплащания на задълженията с цел оцеляването на клуба в елитната ни група.

Другият гласи, че двамата щели да купят лиценз на клуб от „В” група и ЦСКА да стартира от новия сезон от третото ниво на футбола ни. Те ще претендират, че това е идентичният ЦСКА и ще настояват да получат правата върху базите.

Според третия слух Манджуков и Инджов ще обявят клуба в несъстоятелност и ще се оттеглят, а новият ЦСКА ще бъде този на Васил Божков и Гриша Ганчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички