Акционер в ЦСКА: Маските на фамилиите паднаха - не искат да спасят клуба


Акционер в ЦСКА: Маските на фамилиите паднаха - не искат да спасят клуба
Снимка: БГНЕС

1487 0

Един от дребните акционери в ЦСКА Костадин Петков обяви, че Ивайло Манджуков е гарантирал няколко неща за изпълнение по-рано през седмицата, но нито едно от тях не е било спазено.

Ето как се изказа Петков, цитиран от "Тема Спорт":

"В сряда вечерта Ивайло Манджуков обеща пред четирима свидетели няколко неща. Да се проведе общото събрание, да се платят 800 000 лева към НАП, да се платят заплатите на футболистите, а тези с желание да разтрогнат, да бъдат разубедени. Да се стартира нова процедура за оздравяване на клуба, вместо изсмуканата от нечии болни мозъци схема за нов правоприемник на ЦСКА.

Да, ама не, както казва Петко Бочаров. Нищо от обещаното не се случи. Ние се оказахме поредните пациенти на овчарчето, както се казва в една народна приказка. До днес - оттук нататък нещата стават различни.

В този аспект събранието беше успешно. Паднаха всички маски. Ако някой е считал, че идеята на сегашните мажоритарни собственици и техните фамилии е била да се спаси ЦСКА, тези илюзии вече се сгромолясаха.

На мажоритарните е даден срок, след това следва цялата сила на закона. Аз не бих искал да съм на тяхното място, ако върху ми се стовари цялата грамада от червена емоция.

Други, много по-високопоставени от тях, го осъзнаха и търсят решение за ЦСКА. Те - не. Проблемът си е техен от тук насетне. Техните фамилии за пореден път не казаха истината. За трети, четвърти, пети... не знам за кой път. Време е да им се каже стига!

Време е ЦСКА да потърси друг път".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички