Манджуков: Божков по никакъв начин не е казал, че ще влезе в ЦСКА


Манджуков: Божков по никакъв начин не е казал, че ще влезе в ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1253 0

Ивайло Манджуков коментира спекулациите относно влизането на Васил Божков в ЦСКА, като заяви, че до момента няма нищо конкретно по този въпрос.

"В разговорите, които съм водил с Васил Божков, той по никакъв начин не е казал, че ще влезе в отбора. По тази тема няма нищо ново в сравнение с последните ми разговори с него. ЦСКА си има ясни собственици. Крайно време е да спрат спекулациите с евентуалното участие на Божков в клуба, защото няма нищо конкретно по този въпрос", заяви Манджуков пред информационна агенция ПИК.

"В момента не е време за обяснения и писане на декларации, а за конкретни действия. Медиите и обществото неправилно интерпретират мълчанието ни с г-н Милко Георгиев. Истината е, че ние сме заети с това да спасим ЦСКА. Разчитаме, че в следващите дни ще имаме конкретни добри резултати", добави още Манджуков.

Той не подмина и слуховете, че треньорът на ЦСКА Любослав Пенев ще напусне клуба. "Полагаме всички усилия, за да убедим Любослав Пенев да остане", бе краткият коментар на Манджуков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички