Героят за Черно море: Цяла седмица говорим как ще дойдем тук и ще бием ЦСКА


Героят за Черно море: Цяла седмица говорим как ще дойдем тук и ще бием ЦСКА
Снимка: Velizar Eremiev - Chocho / LAP.bg

2149 0

Нападателят на Черно море Атанас Илиев говори след успеха с 2:1 над ЦСКА от четвъртфиналите за Купата на България. Атакуващият играч остана много доволен от успеха, като призна, че указанията на треньора Илиан Илиев са били ключови.

Той демонстрира и самочувствие, като призна, че в отбора цяла седмица са си говорили как ще пристигнат на "Българска армия" и ще победят. Ето и цялото му изказване след класирането за полуфиналите:

"Нашият отбор е като голямо семейство, колективът е на суперниво. Цяла седмица говорихме как ще дойдем тук и ще победим ЦСКА. Спазихме тактическите указания от треньора и оползотворихме нашите положения.

С Иса комуникацията ми е много добра - и на терена, и извън него. Заради това нещата се получават толкова добре. Много тежка битка имах с Юга и Матей. Радвам се, че ги излъгахме, можехме да си изпатим накрая в някои ситуации, но не се случи, за радост.

След завръщането ми това е един от най-важните голове и се надявам и zaнапред да продължавам да вкарвам" - заяви Атанас Илиев. Вижте какъв прецедент от 10 години се случи на "Българска армия" с ЦСКА - Черно море (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички