Николай Бодуров преговаря с тим от Първа лига


Николай Бодуров преговаря с тим от Първа лига
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2708 0

Централният защитник Николай Бодуров отново може да завърне в Първа лига, след като е без отбор след разтрогването си наскоро с иранския Естеглал. Новият старши треньор на Арда (Кърджали) Николай Киров вече е започнал работа по селекцията за следващия сезон. Във вторник ръководството на кърджалийци е водило преговори бранителя. През тази кампания Бодуров вече игра за два тима и няма право да носи екипа на трети.

Вероятността бившият национал да приеме предложението на Арда не е много голяма, твърди "Тема спорт". Не е изключено той да продължи кариерата си в Пирин (Благоевград). Очаква се при подновяване на тренировките Бодуров да води занимания именно с "орлетата".

Арда има интерес и към българин, който в последните години играе в чужбина. Опция за отбраната е и Виктор Генев. Той няма да продължи договора си с Берое и става свободен агент. Интерес към него има и от Ботев (Пловдив). Преди време Генев бе привлечен в Ботев (Пловдив) именно от Николай Киров.

Нападателят Спас Делев пък със сигурност остава в Арда и през следващия сезон. В началото на извънредното положение, при раздялата с ччужденците, се появи информация, че националът може да напусне. Той обаче се е разбрал с ръководството и остава и за предстоящата кампания. Същото важи и за Михаил Александров, който така и не направи дебют за кърджалийци, след като дълго време се възстановяваше от контузия. В клуба продължават усилена работа по стадиона и изграждането на осветлението с надеждата, че още този сезон тимът може да се върне да домакинства в Кърджали. А как коментира раздялата си с ЦСКА и отношенията си с Гриша Ганчев - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички