Шеф на ЦСКА: Венци много простотии изрече, но той си е циркаджия


Шеф на ЦСКА: Венци много простотии изрече, но той си е циркаджия

1404 0

Доста искри припламнаха между ръководствата на Славия и ЦСКА след второто столично дерби на третия кръг в "А" група. Мачът на "Овча купел" завърши 2:2, а след него Венци Стефанов и Александър Тодоров си развързаха езиците. Изпълнителният директор на "червените" обвини президента на "белите" в некоректност по отношение на пропадналото директно излъчване на мача по телевизията.

"За какво Александър Томов да идва тук? Знаете, че в Славия не бяха най-добрите домакини още преди началото на мача. Венци Стефанов много простотии изрече. Това е нормално, аз го познавам повече от 20 години. На него в кръвта му е циркаджийството. Нямаше реплики между нас. Аз да съм имал някаква реплика към него или към Славия? Имаше единствено от страна на Венци към нашето ръководство, което не му прави чест".

Тодоров добави, че отсъствието на Стойчо Младенов е повлияло на отбора и на резултата срещу Славия. "Това беше мач, изпълнен с много грешки от двете страни. Всичките футболисти на терена бяха много притеснени. Не се получи най-хубавия мач, коментира той. - Със сигурност отсъствието на Стойчо Младенов влияе, защото в един момент трябваше някой да викне на играчите. А когато него го няма край тъчлинията, очевидно на терена няма кой да го стори. Донякъде може би е закономерно равенството. Един мач на средно ниво за нашето първенство".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички