Венци Стефанов пак изригна по темата за мозъчните гънки


Венци Стефанов пак изригна по темата за мозъчните гънки

1193 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не изневери на стила си и мина пак с едрото ренде през няколко болезнени за него теми около футбола. Босът на "белите" се разприказва пред медиите след хикса с ЦСКА на стадиона в "Овча купел". Славия направи 2:2 с "червените" и им спря победната серия от началото на сезона. Преди да стигне до коментарите за мача, Венци Стефанов "засегна" темата за телевизионното предаване на дербито.

"Не може да се пишат безобразия – Славия бил Миньор, бил слуга на Лудогорец, какви пари съм имал аз... Не искам повече такива помияри да си позволяват да пишат за Славия. Това е гадост, това е простотия, започна да нарежда босът на "белите". - Когато на главата си имаш брънки толкова, колкото на задника, не смятам, че е най-добрият вариант. Да си гледа тая гънка, дето я има отзад! Тези неща са повърхностни, но се тиражират в медиите и хората четат всички тези глупости и простотии. Не може да измисляш, да цитираш, да споменаваш имена на хора. Това било свобода... Това е свободия. Покрай сухото гори и сериозното. Последният човек, който има нещо общо с това защо не се излъчва мачът, съм аз. Ако искат да излъчват, ако решат, да излъчват тренировките, юношите младша, децата. Нито ние хвърляхме камъни и правим простотии, нито сме се държали идиотски и вулгарно".

Стефанов реши да остави на медиите да преценят дали съдията по някакъв начин е повлиял на крайния изход от дербито. "Вие сте достатъчно интелигенти хора и ще можете да кажете дали съдията е рязал тях или е спестил много наказания на "червените" футболисти. Яд ме е, но се радвам, че момчетата показват характер – два пъти повежда ЦСКА, два пъти се връщаме, отбеляза той. - И двете полувремена след 15-ата минута ЦСКА лежаха и симулираха някакъв футбол. Но пак вината е само наша – безброй грешки направихме. Може би така е трябвало да бъде. Доволен съм, че момчетата имаха желание да победят. Не ми харесаха грешките в средата на терена и така дадохме на ЦСКА шанс да отбележи два гола".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички