Шеф на ЦСКА 1948: Ние сме ЦСКА, а Литекс се прехвърли на "Армията"


Шеф на ЦСКА 1948: Ние сме ЦСКА, а Литекс се прехвърли на "Армията"
Снимка: БГНЕС

1439 0

Никола Газдов, който е част от Управителния Съвет на ЦСКА 1948 сподели пред "Sportal", че именно това е автентичния ЦСКА, а "тези, които играят на "Армията" са Литекс". Той разкри още, че клубът е водил преговори с много бизнесмени, които да помагат на клуба, а сред тях е бил и Кирил Домусчиев, който обаче е отказал да помага.

"Ние смятаме, че сме единственият клуб, който може да претендира, че е ЦСКА. Има един клуб, Литекс, и се прехвърли да играе на "Армията". Всички от Ловеч ги докараха в София - играчи, треньори, ръководство, школа. Нашият тим е основан на жълтите павета и е собственост на феновете. Ние нямаме някакъв гуру, който да ни напътства и управлява.

Имаме си спонсор и това е "Efbet". Благодаря на г-н Цветомир Найденов, който е голям цесекар и много помага на тима. Историята с Кирил Домусчиев е измислица. Той не е нашият собственик, въпреки че ние говорихме с него. Той каза, че ни симпатизира, но няма как да зареже Лудогорец, за да помага на нас.

Виждате и колко спадна посещаемостта на "Армията". Феновете ходят на два мача и то, за да викат срещу другите отбори", коментира Газдов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички