"Някои мъже стават жени за пари"! Асът на ЦСКА Дюкенс Назон "избухна" срещу Кабаков и Лудогорец


"Някои мъже стават жени за пари"! Асът на ЦСКА Дюкенс Назон "избухна" срещу Кабаков и Лудогорец
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

9993 0

ЦСКА и Лудогорец не излъчиха победител в битката за върха в Първа лига, завършвайки при резултат 2:2. В пореден мач срещу разградчани статистиката говори в полза на "армейците", но момчетата на Саша Илич отново не съумяха да надделеят над лидера в класирането.

Скандалът

Двата тима показаха много битка, положения и желание за победа, но фокусът в двубоя за пореден път бе изместен от чисто футболния му аспект. В причина за това се превърнаха многото спорни съдийски отсъждания на главния арбитър Георги Кабаков.

След края на срещата "червените" "избухнаха" с гневна декларация, уличаваща съдийската бригада и съперника в нечисти практики и определяща ги като "ОПГ".

"Някои мъже стават жени за пари"

Безучастен не остана и голмайсторът през кампанията за 31-кратните шампиони Дюкенс Назон. Хаитянският нападател публикува кратък текст в социалните мрежи, гласящ:

"Успехът без гордост не е победа. Парите не могат да ти купят емоции, "зелените". Някои мъже се превръщат в жени заради пари", заяви таранът.

Към написаното той прикачи и ВИДЕО на "армейците", показващо скандалните отсъждания и позиция на редица треньори в родния елит спрямо разградчани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички