Един наказан и двама "висящи" футболисти в ЦСКА, двама от Левски също ще трябва да внимават


Един наказан и двама "висящи" футболисти в ЦСКА, двама от Левски също ще трябва да внимават
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

9230 0

Един футболист на ЦСКА ще бъде наказан за предстоящия мач срещу Локомотив Пловдив, а други двама ще трябва да бъдат изключително внимателни срещу "смърфовете", за да не пропуснат следващия, който ще бъде срещу ЦСКА 1948.

Става въпрос за Станислав Шопов, Дюкенс Назон и Иван Турицов!

Срещу Лудогорец Шопов получи 5-ия си жълт картон от началото на сезона и предстои спиране на правата му за 1 среща от Дисциплинарната комисия към БФС. 

Голмайсторът Назон пък бе декориран за осми път срещу "орлите" и при нов картон неговото наказание ще бъде от 2 мача! Турицов е на "кота 4" и ново официално предупреждение би го извадило от сметките на Саша Илич за 1 двубой.

*До края на сезон 2022/23 остават три кръга, в които ЦСКА ще домакинства на Локо Пловдив (27 май) и ЦСКА 1948 (3 юни), а срещу Левски на 7 юни ще бъде символичен гост на стадион "Васил Левски".

И като стана въпрос за Левски - в "сините" редици също има двама "висящи" играчи след победата с 3:0 срещу Локомотив Пловдив - Ивелин Попов и Асен Чандъров!

На стадиона в парк "Лаута" те получиха осмите си жълти картони, така че, в случай че получат такива и срещу Черно море, ще бъдат наказани за по 2 мача.

*Тимът на Елин Топузаков също има 3 двубоя до края на първенството - домакинство на "моряците" (26 май), гостуване на Лудогорец (3 юни) и сблъсъка с ЦСКА в центъра на София (7 юни).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - 2023 година приключи за футболист на ЦСКА, друг е под въпрос до края на сезона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички