Сектор "Г" готви голямо шоу и адска атмосфера за Локо (Пд)


Сектор "Г" готви голямо шоу и адска атмосфера за Локо (Пд)

2675 0

Феновете на ЦСКА подготвят ново пиро-шоу на стадион "Българска армия" за предпоследния домакински двубой на 31-кратните шампиони за 2014 година.

Преди две седмици "червените" запалянковци направиха страхотна хореография по време на дербито с Лудогорец, като след почивката "сектор Г" пламна във факли и фойерверки, което беше отразено дори в световните медии.

Като за финал на 2014 през следващия уикенд "Фен клуб Сектор Г" ще организира ново пиро-шоу срещу Локомотив (Пловдив). Срещата е на 6-и декември.

От фен-клуба призовават запалянковците да дарят финансови средства, с които да осъществят своята идея. Към момента 600 лева не достигат на "червените" да организират оптимално пиро-шоуто.

Ето и призива на "Фен клуб "Сектор Г":

Армейци,

На 6-ти декември (събота), от 16:00 часа, на ст."Българска армия" ще се изиграе предпоследния двубой от футболното ни първенство, преди зимната пауза в първенството. Съперник този път ще бъде непризнатият партньор във връзката между дечицата на Батков и циганите от Столипиново.

Стартираме кампания за събиране на средства, с чиято помощ ще направим поредното шоу в нашия храм - СЕКТОР "Г"! До момента е закупена част от пиротехниката, нужна за хореографията, но не ни достигат около 600лв., за да довършим замисленото.

Всички видяхте какво можем и как с общи усилия превърнахме Сектора ни във врящ вулкан в мача срещу "модерните на деня". Сега отново всеки един от вас може да помогне като в следващите няколко дни дари пари по нашата банкова сметка или акаунтите ни в PayPal r Skrill (имейлът за тях е: fanclub@sectorg.bg).

Очакваме активизация от всички!

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ !

Виж повече информация относно даренията тук: http://fanclub.sectorg.bg/donate


От "Фен клуб Сектор Г"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички