Сашо Томов се жалва: Извадих ЦСКА от дупката, а те ми го взеха на сила


Сашо Томов се жалва: Извадих ЦСКА от дупката, а те ми го взеха на сила
Снимка: БГНЕС

1718 0

Бившият главен акционер на ЦСКА Александър Томов се оплака, че клубът му е бил отнет насила. Той се включи по телефона в предаването "Ултраспорт" по "Евроком".

"Просто ми го взеха. Поставиха ми ултиматум, защото фамилиите бяха обещали, че ще спират проблемите и ще платят всичко", продължи Томов явно визираки Петър Манджуков и Юлиян Инджов.

"Нали обещаха пред целия народ да платят лиценза. Трябваше да се платят 600-700 хиляди лева, но не ги платиха, защото всеки иска, ако може да направи номер - да фалира клуба, да вземе актива, да не плати пасива и печели десетки милиони от това", обясни Томов.

Запитан за активите от своето управление, той само отбеляза спортно-техническите успехи на ЦСКА: "Постигнахме второ място, изваждане от дупката, най-добри резултати по всички показатели за 2014 година и 2015 решиха, че могат да ни атакуват и да вземат отбора. При мен е последната шампионска титла, ако не се бяха намесили така грубиянски, пак щяхме да имаме шампионска титла", продължи бившият вицепремиер.

Томов допълни още: "Всичко е ясно. Докато съм аз нещата са добре. Като дойдат разни други келемета, такива работи стават."

На въпрос дали бизнесмените, които трябваше да помогнат на клуба са го излъгали, той отговори: "Една част излъгаха, друга част започна медийна кампания в различни телевизии и това ги отблъсна."

Томов спомена още, че е намалил наполовина дълга и не го е увеличавал: "Гледа се по показатели. Получих два лиценза по време на моето управление при много по-трудни условия. Излъгаха ме всички."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички