Васил Божков се срещна повторно с Томов


Васил Божков се срещна повторно с Томов

1420 0

Бизнесменът Васил Божков проведе нова среща с бившия главен акционер на ЦСКА Александър Томов. Двамата разговаряха в популярно столично заведение, съобщи "Дарик".

Бившите собственици на ЦСКА говорили не повече от 20 минути, след което Божков напуснал заведението заедно с охраната си.

Преди два дни Васил Божков имаше отново среща с Александър Томов и членове на Управителния съвет на ЦСКА. Васил Божков продължава да води разговори с различни представители на ЦСКА относно своето завръщане в клуба. Собствениците на ЦСКА Ивайло Манджуков и Милко Георгиев разпространиха декларация, в която информират спортната общественост и феновете на тима, че са готови веднага да прехвърлят отбора на Васил Божков. Те обаче уточняват, че на този етап Божков не е обявил своите намерения за придобиване мажоритарния пакет от акции на "червените".

Въпреки това, вестник "24 часа" твърди, че Божков е звънял на Ивайло Манджуков няколко пъти, но не получил отговор.

Вчера Общото събрание на ЦСКА пропадна заради липсата на кворум. То трябваше да стартира в 10 часа, но заради липсата на основните акционери Ивайло Манджуков и Милко Георгиев то не се състоя. Очаква се новата дата за провеждането му да бъде 22 юни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички