Дучето иска палачите на ЦСКА в затвора, нападна и държавата


Дучето иска палачите на ЦСКА в затвора, нападна и държавата
Снимка: БГНЕС

1913 0

Бившият председател на Централния клуб на привържениците на ЦСКА - Димитър Ангелов-Дучето, нападна бившите собственици на клуба Димитър Борисов, Иво Иванов и Александър Томов заради случващото се на "Българска армия". Както е известно, по последни информации "червените" ще започнат с ново дружество в най-ниското ниво на родния футбол.

Ангелов призова виновниците за съдбата на ЦСКА да отидат в затвора, а лицата на държавата, които са допуснали да се стигне до падението, да си понесат също отговорността.

"Най-доброто е този клуб да бъде там, където му е мястото. Не в "А" окръжна. Този клуб, по всички закони на справедливостта трябва да бъде там, където ние искаме - на върха. ЦСКА е достоен клуб, обичан от нормални хора. Ние сме го подкрепяли и обичали и ще продължим да го подкрепяме", заяви Ангелов пред "Нова телевизия".

"Ние сме доведени до това състояние точно от такива хора, като онези, които управляват държавата. 2008 година ние казахме, че в клуба се случва нещо страшно. Някой в тази държава допуска това да се случва. Онези от НАП защо мълчаха досега? Държавата защо позволи ЦСКА да дойде дотук? Защо позволи на Александър Томов, Борисов, Иванов да рушат, да безчинстват, да грабят? Кой ще потърси отговорност на тези, които направиха тези милиони? Тези хора трябва да отидат в затвора, а ЦСКА - в "А" група", отсече фенът.

"Аз искам ЦСКА в "А" група, но след като не може - ще бъде там, където трябва. И след като ние ще бъдем в "А" окръжна, искам онези, които ни съсипаха, да са в Софийския централен!", каза още Ангелов.

Запитан какви са очакванията на феновете от Васил Божков, Дучето заяви:

"Васил Божков е успял, нормален човек. Докато бе начело на клуба до 2006 г., ЦСКА нямаше лев задължения. Клубът трябва да бъде възроден. Безспорно аз искам най-доброто - Васил Божков и Гриша Ганчев заедно. След като няма как да стане, ще тръгнем откъдето трябва. Но аз ще настоявам онези, които съсипаха клуба, да си понесат своята отговорност. Както и онези, които съсипаха държавата, също да бъдат винени, че съсипаха клуба", категоричен бе той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички