Сашо Попов: Проблемите на ЦСКА са правни и никой не иска да ги реши


Сашо Попов: Проблемите на ЦСКА са правни и никой не иска да ги реши
Снимка: БГНЕС

1372 0

Президентът на волейболния клуб ЦСКА - Александър Попов, ще е сред тези, които ще водят протестното "червено" шествие до Народното събрание.

"През годините са правени десетки опити за нормално разрешаване на проблемите на ЦСКА. И това се отнася за всички спортове. Сега искаме своевременното решаване на няколко въпроса - с базите, с ремонта им и други. Няколко правителства и администрации се смениха. На всяка среща проявяват разбиране към нас, но проблемите изобщо не са били разрешавани. И сега, когато назрява същата ситуация и много спортове на ЦСКА са засегнати, феновете организираха кампания срещу всичко това. Беше крайно време. Трябва да се чуе гласът на гордостта на България, която е ЦСКА", заяви Попов пред "Тема Спорт".

"Клубовете ни от десетилетия са изпаднали в изключителна криза, но не са само те виновни, а и държавата. Виждате сега социалния феномен - когато волейболът има успехи, ВИП ложите са претъпкани. Изведнъж се оказа, че всички познават играчите в националния отбор. Но всяко чудо за три дни. Кой се интересува от условията, в които се готвят спортистите през останалите дни от годината? Почти никой", с горчивина коментира той.

"Проблемите на ЦСКА са правни и идват оттам, че никой не иска да ги разреши. Законите трябва да служат на хората, а не хората да са потърпевши от тях. И това трябва да го разберат тези, които коват правилата. На протеста ще покажем, че клишето "ЦСКА е облагодетелстван клуб" отдавна не важи - още от 25 години насам. И най-вече ще окажем подкрепа на футбола, който е най-голямата притегателна сила в обществото. Дойде моментът за действия", добави Сашо Попов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички