Спасяват волейболния ЦСКА с бира


Спасяват волейболния ЦСКА с бира
Снимка: БГНЕС

1184 0

Поредното хрумване на Сашо Попов за спасението на ЦСКа е факт. Волейболният отбор на "червените" представи днес своя собствена марка бира - "Армейско".

"В условията на икономическа криза българският спорт е изпаднал в колапс. В тази обстановка ВК ЦСКА, чрез разработване и реализиране на различни проекти се стреми към подобряване на финансовото състояние на клуба", коментира треньорът Сашо Попов.

"Създадохме "Армейско пиво" специално за привържениците на "червения" отбор, а защо не и за всеки, който желае да опита нашата бира. Чрез този проект се опитваме да отговорим на всички критерии за качествен продукт и същевременно да изградим усещането за силата и единството на червената спортна общност. С "Армейско пиво", клубът се надява да постигне финансова независимост, благодарение на която да реализира своите цели, да продължи своя шампионски път и да създава качествени волейболни кадри", обяви още той.

Поради сериозния интерес от страна на феновете се очаква бирата на ЦСКА да може да бъде намерена в по-големите вериги супермаркети от цяла България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички