Саша Илич се хвали в Сърбия: Ще играя на разпродаден стадион срещу Лудогорец


Саша Илич се хвали в Сърбия: Ще играя на разпродаден стадион срещу Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3968 0

Треньорът на ЦСКА Саша Илич не пожела да говори пред българските медии за дербито с Лудогорец довечера. Той обаче коментира обширно не само сблъсъка за титлата, но и бъдещето си, пред сръбския "Sport Сlub". Сръбската легенда отбеляза със задоволство, че ще изведе отбора си пред разпродаден стадион.

"Вече няма билети за този мач. В началото на сезона най-върлите фенове не идваха на стадиона, те бойкотираха мачовете на клуба, сега всичко се промени. Частта от София, която подкрепя ЦСКА, е на крак, очаква се фантастична атмосфера на стадиона.

Искаме или не искаме да го признаем, това е малко по-различен мач от някои други. От мен зависи да ги въведа в атмосферата, която ще ги очаква в неделя вечерта, да им обясня, че трябва да са спокойни, да не изгарят от желание. Ще бъде труден мач, но пълният стадион ще даде допълнителна енергия на отбора", категоричен е младият треньор.

"В България може би терените са малко по-добри, отколкото в Сърбия и ще има пет-шест нови стадиона, което със сигурност ще вдигне още повече качеството на футбола. ЦСКА също ще има нов стадион догодина, ще е удоволствие да играя там", допълва Илич и коментира бъдещето си.

"Имаме договор до края на този и следващия сезон. Не мога да гледам толкова напред, сега най-важното за всички ни е битката за титлата", категоричен е той. А ето как ЦСКА ще стане шампион, според Марин Бакалов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички