Саша Илич преобразява ЦСКА за първия европейски двубой?


Саша Илич преобразява ЦСКА за първия европейски двубой?
Снимка: CSKA.bg

2091 0

Саша Илич готви сериозни промени в своите избраници за гостуването на Македония ГП от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите, разкрива "Тема Спорт". Според ежедневника специалистът ще се довери на последното ново попълнение на "червените" Дюкенс Назон.

Националът на Хаити се присъедини късно към българския гранд и не проведе пълноценна подготовка с новите си съотборници, но проблемите на върха на атаката не остават незабелязани и Илич ще се опита да ги реши с хаитянина.

Там от началото на кампанията се подвизава българинът Калоян Кръстев, но той така и не успява да оправдае очакванията. За "армейците" сигурни пропускащи са и другите офанзивни играчи Георги Йомов и Марк-Емилио Папазов, които лекуват контузии.

Според информациите Илич е решил да заложи и на опитния Мено Кох в защита, който подобно на Назон няма официални минути от началото на кампанията. Нидерландецът получи контузия по време на лятната подготовка.

Междувременно се очаква Жеферсон отново да остане на пейката, който от известно време загуби напълно доверието на "армейските" фенове. Бразилецът бе освиркван при представянето на отбора.

Вижте какви очаквания има капитанът на северномакедонския тим!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички