ЦСКА се отказва от сигурен нов, но привлича двама други футболисти?


ЦСКА се отказва от сигурен нов, но привлича двама други футболисти?
Снимка: Emona Tsoncheva LAP.bg

2244 0

В навечерието на сблъсъка на ЦСКА с Македония Гьорче Петров от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите въпросителните около трансферите на "Българска армия" остават. В последния момент "армейците" са напът да се откажат от почти сигурен нов футболист, но за сметка на това преговарят с други двама, твърди "БЛИЦ".

Според информациите собственикът на "червените" - Гриша Ганчев, е дал обещание на старши треньора Саша Илич, че клубът ще подпише с двама наблюдавани състезатели в дните между двете евробитки на 31-кратния шампион на България.

Въпросните потенциални попълнения са крило с богат опит в Европа, както и централен бранител, като за защитния пост се водят разговори с бразилец и колумбиец. Очаква се съвсем скоро родният тим да официализира и трансфера на норвежкия полузащитник Джонатан Линдсет.

Междувременно преговорите с футболиста на РБ Залцбург - Даниел Овусу, са в застой и има голяма вероятност да пропаднат. Ганаецът е приел предложените му условия, но от родния гранд все още умуват по сделката. 

Ето какво заяви наставникът на "армейците" Илич преди двубоя с Македония ГП

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички