Саша Илич обяви трио, което ще пропусне срещата със Сейнт Патрикс, обеща агресивен ЦСКА


Саша Илич обяви трио, което ще пропусне срещата със Сейнт Патрикс, обеща агресивен ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1670 0

Наставникът на ЦСКА - Саша Илич, даде пресконференция преди срещата на "армейците" от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу ирландския Сейнт Патрикс. Сръбският специалист заяви, че Бисмарк Чарлс, Митко Митков и Марк-Емилио Папазов няма да са готови за срещата утре (4 август), но обеща "армейците" да бъдат агресивни още от първата минута.

"Първо бих искал да ви поздравя, утре ни предстои първият от общо два мача в които ще се изправяме срещу Сейнт Патрикс. Целта ни е да продължим напред, съперникът е борбен отбор и знае как да постигне резултата, който му е необходим", започна Саша Илич.

"Със сигурност това, което демонстрираме последните мачове е добро, имаме още някои неща които трябва да коригираме и да работим над тях за да подобрим нашата игра".

"Те използват много статичните положения, ще обърнем внимание върху това, но с цялото ми уважение към Сейнт Патрикс за мен е по-важно как ние ще се представим утре".

"Линдсет тренира вече нормално с нашия отбор, той идва от турнир в който е играл, така че няма нуджда от специална физическа подготовка. Ще бъде в плановете за следващия мач, така че се надявам да успее да ни помогне".

"Бисмарк, Митков и Папазов няма да са готови за мача, Кръстев получи тежък удар, малки проблеми има и Турицов който не е окей с адуктора".

"В продължение на две-три седмици играем мачове през два-три дни, затова решихме да отменим мача с Ботев, за да починем и да имаме възможност да отстраним Сейн Патрикс".

"Ботев е един добър отбор, който в момента е в криза, аз не съм гледал от тази гледна точка дали трябва да се отлага мача, или не. Най-добре за нас бе да не играем една седмица, за да се подготвим оптимално за утре".

"Нямам претенции дали ще сме първо домакини или гости, щом правилото за гол на чужд терен не важи, за да се класираме напред. Трябва да играем на едно добро ниво, в момента мисля само за срещата утре".

"Няма гаранция, че какъвто и резултат да постигнем утре ще се класираме напред, това е турнирен двубой, но в крайна сметка ще играем пред нашите фенове, още от 1-ата минута ще тръгнем агресивно, но независимо какъв е резултатът имаме реванш след седмица в Иралндия. От утрешния мач не зависи дали ще продължим, или ще отпаднем".

"Стоичков, е един от най-големите български футбоисти, ще бъда много доволен, ако се запозная с него. Присъствието на такъв футболист ще бъде голям стимул както за играчи, така и за фенове, надявам се той да ни даде допълнителна мотивация".

"Няма смисъл да говорим за Брьондби или Базел, имаме два мача със Сейнт Патрикс, ако преминем в следващия кръг тогава ще си говорим за потенциалните ни съперници".

"Позитивните резултати и най-вече добрата игра в последните два двубоя със сигурност подобриха самочувствието в отбора. Има неща, които трябва да се коригират, а как това ще се случи ще видим утре, но тези резултати дават мотивация на играчите да влязат в добър ритъм".

"Знам че ни очакват два трудни мача, оптимист съм, но не искам да изпадам в еуфория. Ако влезем утре, очаквайки че ни чака лесен мач - можем да сбъркаме".

"Бисмарк Чарлс има тежка контузия, за която се нуждае от време за възстановяване. Той е работохолик, ако го питате него той е готов да играе утре, но му трябва време да оздравее".

"Бамба тренира с нас, шансовете му да остане са добри, но това е всичко, което мога да ви кажа на този етап", завърши Илич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички