Млад талант на ЦСКА: Саша Илич е изключителен треньор, радвам се, че го имаме


Млад талант на ЦСКА: Саша Илич е изключителен треньор, радвам се, че го имаме
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1438 0

Един от най-перспективните млади играчи на ЦСКА - Асен Дончев, спечели приза "Играч №1" на изминалия кръг от Първа лига в класацията на "Пресклуб България". Младокът отбеляза по прекрасен начин единственото и решаващо попадение срещу Черно море, донесло победата на "червените". Той е получил 6 от общо 18 гласове на треньори. 

"С влизането си срещу Черно море с първото си докосване реших мача. Надявам се да получавам повече шансове. В предишния мач с Берое нямах късмета да отбележа гол, но се надявам още следващия мач да вкарам", сподели Дончев пред медиите.

"Най-важното е да получавам повече шансове. Дали като крило, или защитник няма значение. Саша Илич е изключителен треньор, радвам се, че го имаме. Атмосферата е добра, набрахме инерция. Надяваме се в четвъртък също да зарадваме феновете с добър резултат. Надявам се това да е нашата година. Имаме силен състав и изключителен треньор.

Моят дебют беше преди година и половина, след като се възстанових от тежка травма. Любо Пенев ме пусна срещу Монтана. Беше много емоционално.

Няма значение къде играем, Националният стадион "Васил Левски" е близо до "Армията". Според мен ние сме по-добрият отбор и ще се поздравим с успеха. Още като дойде Саша Илич, имах личен разговор с него и му споделих, че съм играл крило. Всеки път като ме пуснат, се опитвам да давам максимума от себе си. Винаги, когато личност като Алън Пардю те поздрави, е добре", добави още той.

Ето кое желание на Саша Илич уважи ръководството на "армейците"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички