Саша Илич направи скрита отправка към Левски и отсече: Чакам още 2-ма в ЦСКА


Саша Илич направи скрита отправка към Левски и отсече: Чакам още 2-ма в ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva LAP.bg

7638 0

Наставникът на ЦСКА Саша Илич записа класическа победа над Арда Кърджали в официалния си дебют начело на "червените". Той призна, че червеният картон за Арда е помогнал на ЦСКА да спечели срещата. Илич допълни, че очаква поне още двама нови играчи в отбора си.

"Не изглеждахме лошо тази вечер, имахме доста приличен вид. Направихме някои неща, които сме работили в тренировъчния процес. Така че - да, мога да бъда доволен от свършеното днес. Има неща, които трябва да поправим, но за първи мач съм доволен", започна Илич.

"Със сигурност червеният картон ни помогна, но пък знаете, че понякога е трудно да играеш с човек повече, а и не трябва да забравяме, че преди червения картон те имаха своите шансове. Червеният картон ни помогна и направи нещата по-лесни", коментира сърбинът, а изказването му може да се разчете и като скрита отправка към Левски, който с играч повече падна от ЦСКА 1948 в събота.

Любо Пенев: С 10 души често се играе по-трудно, отколкото с 11

"Получиха се добре нещата днес, разбира се във футбола статичните положения са много важни. От статични ситуации стигнахме до два гола. Трябва да работим още и да го показваме в следващите мачове. Този отбор на ЦСКА със сигурност има потенциал, искаме да се представяме добре и в европейските клубни турнири. Искаме да се борим и за титлата в местното първенство, но ни трябват поне двама нови футболисти.

Доволен съм от това, което имаме в момента и от тези, които идват. Казах ви: очаквам още двама, които ще ни дадат допълнително качество, което е задължително, ако искаме да се борим за високите цели, които ЦСКА има. Тук не говорим само за заместник на Жорди Кайседо, но и за още футболисти, които да дадат конкуренция.

Може би не беше пълен стадионът, но въпреки това трябва да кажа, че само с добри игри можем да направим така, че стадион "Българска армия" да е пълен", завърши Илич.

А какво каза героят на ЦСКА Маурисио Гарсес след хеттрика, четете на посочения линк!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички