Саша Илич е царят: Умението на треньора, което донесе 15 точки на ЦСКА


Саша Илич е царят: Умението на треньора, което донесе 15 точки на ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

7279 0

Треньорът на ЦСКА Саша Илич много умело ръководи смените в своя състав в рамките на Първа лига. Това установи анализ на вестник "България Днес", който касае настоящия сезон.

Сърбинът така умело прави смените си, че влезлите като резерви му са се отблагодарили с внушителните 15 попадения. Последната победа - срещу Берое с 4:1, не направи изключение. Тогава резервите Браян Морено и Иван Турицов вкара две от попаденията и имаха решаваща роля за успеха.

"Червените" печелят мачовете си предимно през втората част, когато Илич вкарва "жокерите" си от пейката. Най-големият му коз е Морено, който има 8 гола в първенството, въпреки че рядко е титуляр.

Колумбиецът има повече попадения от цялата атака на Левски, където голмайсторът Марин Петков вкара 4 пъти, Бари - 2, а Уелтън и Роналдо - по веднъж. Бразилците са изиграли по 18 мача.

Треньорът на ЦСКА умело ротира футболистите си и така всичките му 26 възпитаници се чувстват част от отбора. Правилото за 5-те смени работи изцяло в полза на "червените" от София. А ето кое позабравено име се връща в редиците на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички