Пифа за Ел Маестро: Ганчев осъзна грешката, която бе допусната и няма да я повтори


Пифа за Ел Маестро: Ганчев осъзна грешката, която бе допусната и няма да я повтори
Снимка: Lap.bg

9097 0

Бившият вратар на ЦСКА Ивайло Петров смята, че Гриша Ганчев е осъзнал грешката си и заради това е върнал Нестор Ел Маестро. Пифа работеше с наставника по време на първия му престой на "Българска армия".

"Лично за мен не бе кой знае каква изненада. Нали помните, че преди няколко месеца в свое интервю Гриша Ганчев изрази съжаление за раздялата с него. Още тогава бях сигурен, че Нестор един ден ще се завърне. Радвам се, че сега той получи… Няма да кажа втори шанс, а възможност да продължи започнатото…Ще кажа само, че господин Ганчев е човек, който мисли. Той осъзна грешката, която бе допусната и няма да я повтори", заяви Пифа пред "Тема спорт".

Притесненията на феновете за дефанзивен футбол

Относно притесненията на феновете, че той проповядва по-дефанзивен стил на игра: "Аз мога да определя неговия стил като този на Чоло Симеоне в Атлетико Мадрид. Сигурно преди това и феновете на "дюшекчиите" са искали любимците им да играят атрактивен, нападателен, доминиращ футбол, но дали след това са били сърдити, че това не се случи. Нали знаете, че във футбола най-важното нещо са резултатите и успехите.

Въпреки това смятам, че с оглед на конкуренцията в България, където единственият отбор, който може да се мери с "червените" е Лудогорец, то Нестор може да опита малко по-офанзивно. Аз съм сигурен, че той ще успее, но голямо значение има и как ще се представят футболистите. Трябва търпение и по-специален подход към играчите". А самият Нестор Ел Маестро вече обяви, че готви промяна около начина на игра на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички