Само пред SportLive: ЦСКА НЕ е далеч от Мухамед Джоб, появи се странна алтернатива


Само пред SportLive: ЦСКА НЕ е далеч от Мухамед Джоб, появи се странна алтернатива
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

12951 0

По-рано през деня (11.07) се появиха информации, че преговорите за трансфера на Мухамед Джоб в ЦСКА са пропаднали и до трансфер няма да се стигне. Специално за SportLive.bg обаче бе потвърдено, че това не отговаря на истината.

Пропаднаха ли преговорите между ЦСКА и Мухамед Джоб?

Сделката далеч не е договорена, но преговорите не са спирали и двете страни продължават да обсъждат евентуален подобен ход. Хората, които отговарят за правата на Джоб, също потвърдиха, че сделката все още е на дневен план, въпреки че пред играча има и други опции.

Любопитното е, че се появи алтернативен вариант за това Мухамед Джоб да отиде в ЦСКА. Понеже "армейците" са надвишили бройката на футболисти, които са извън Европейския съюз, може да се наложи клубът да го закупи, но и да го отдаде под наем.

Въпросната информация бе специално споделена за SportLive.bg от африканския журналист Фодай Мане, който до този момент бе безпогрешен с информацията си за Сейни Санянг. Гамбиецът в действителност акостира в ЦСКА. Самият Мухамед Джоб също отговори директно дали иска да играе в ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички