Любимец на "червените" привърженици разкри по-добрия между ЦСКА и Македония ГП


Любимец на "червените" привърженици разкри по-добрия между ЦСКА и Македония ГП
Снимка: cska.bg

1269 0

Един от любимците на феновете на ЦСКА - Красимир Чомаков, коментира предстоящия сблъсък на "червените" срещу Македония Гьорче Петров от 2-ия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Пред "Мач телеграф" бившият дефанзивен футболист "приземи" "армейците", след като заяви, че въпреки че вярва в успеха, той ще бъде труден, а силите - изравнени.

"ЦСКА в никакъв случай не е окомплектован. Има контузени и невъзстановени играчи, а Саша Илич ще търси най-доброто, с което разполага в момента. Потенциалът е по-голям от това, което се показа в контролите и резултатите, които се постигнаха в тях, както и тези от мачовете в първенството", сподели Чомаков.

"Да не забравяме, че срещу ЦСКА всеки играе на максимум и футболистите трябва да са два пъти по-мотивирани и по-силни, за може да има успехи. Чака ги много работа. Илич, предполагам че дава правилните указания и набляга върху тези елементи, които има нужда самият отбор. Новите попълнения имат потенциал и могат да помогнат на „червените“. Добри футболисти са и силно се надявам да успеят да направят разликата и в предстоящият мач с Македония ГП, както и тези след него.

ЦСКА има нужда от играчи, които правят разликата. Време за адаптация няма, който дойде на „Българска армия“, трябва да е готов във всеки един момент да помогне на отбора. Още от ден 1-и трябва да си готов на всичко за клуба. Визитката на Назон е добра и силно се надявам да успее да се наложи в тима, да замести подобаващо Жорди Кайседо.

Според мен може да се търси подобрение във всяка една линия с качествени попълнения, които да са достойни да носят „червената“ фланелка. Всеки един отбор и треньор иска да разполага с възможно най-много класа. Това, което липсва, е индивидуална импровизация на дадени футболисти.

Надявам се Саша Илич да направи така, че ЦСКА да бъде по-силен и по-компактен. Това не е никак лесна задача. Срещу Македония ГП вярвам в успеха на „червените“, но той няма да дойде лесно. Силите са изравнени, няма какво да се лъжем и вярвам, че играчите ще подходят максимално концентрирано.

ЦСКА ще продължи, но това ще се случи след много тичане, борба и себераздаване по терена. Не мисля, че „армейците“ има от какво да се притесняват. Единствено от себе си, ако излязат разконцентрирани и подценят Македония Гьорче Петров. Трябва да внимават с всичко. Никога не бива да подценяваш противника, концентрацията и един добре организиран план от треньора е ключът към успеха", допълни още той.

Ето кои двама състезатели на ЦСКА пропускат първата евробитка на тима

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички