Ръководител в ЦСКА в прав текст обясни кои са "сателитите" на клуба


Ръководител в ЦСКА в прав текст обясни кои са "сателитите" на клуба
Снимка: cska.bg

14108 0

Назначеният преди броени месеци за директор на школата на ЦСКА - Костадин Ангелов, говори за развитието на талантите в академията и свършената работа. 

Пред "Тема Спорт" ръководителят бе категоричен, че по-зрелите футболисти попадат в дубъла под ръководството на страхотен треньор в лицето на Белчев. На него обаче ще му е трудно да класира тима за Втора лига поради няколко фактора. 

В допълнение Ангелов сподели и кои са клубовете, в които младите таланти в ЦСКА може да трупат опит в Първа или Втора лига. 

Коментарът на Ангелов

"Треньорът на представителния отбор преценява дали играчи от дубъла ще се присъединят към първия тим. Като цяло Стамен Белчев е чудесен треньор, с когото работя прекрасно и съм убеден, че дублиращият тим ще прогресира още. Проблемът за Стамен е, че този тим всяка година се променя откъм състезатели, но определено се вижда, че работата му дава резултат.

Предполагам, че няма такава амбиция за Втора лига, а според мен не е и нужно. Нашата последна възраст при юношите е U17. Тоест на 18 години момчетата се качват да играят във В група. Мисля, че на тази възраст им е много рано за Б група. В рамките на една година разликата от юноши старша възраст до професионален футбол би била твърде драстична.

Освен това в последните години бяха развити добри взаимоотношения и с Ловеч във Втора лига, и с Пирин Благоевград, така че имаме всички стъпки на обучение за млади футболисти, което е супер. Малко клубове разполагат с подобна възможност за развитие", категоричен е Ангелов.

Вижте кой млад талант на ЦСКА се контузи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички