Румънец ще свири ЦСКА - БАТЕ, германец на Локо Пд - Тотнъм


Румънец ще свири ЦСКА - БАТЕ, германец на Локо Пд - Тотнъм
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1501 0

Десет дни преди мачо­вете от втория квалифи­кационен кръг за Лига Ев­ропа УЕФА обяви съдий­ските наряди. 30-годишният румънец Хуратио Мирчеа Феснич ще ръко­води домакинството на ЦСКА на БАТЕ Борисов.

Двубоят на "Армията" е на 17 септември от 20:00 ч. Помощници ще бъдат сънародниците му Вален­тин Аврам и Александру Черей. Последната между­народна изява на Феснич е евроквалификацията за младежи Северна Македо­ния - Испания (0:1) на 3 сеп­тември. Под егидата на ФИФА и УЕФА е от 2016-а, но е свирил главно по-нискоразредни срещи. През юли 2018-а е бил четвър­ти съдия на Хайдук - Славия (1:0) в ЛЕ.

Германецът Харм Осмерс пък ще ръководи до­макинството на Локо Пд на Тотнъм. Мачът също е на 17 септември, но от 19:00 ч. Негови помощници ще са Доминик Шаал и Роберт Кемптер, също от Германия, пише "Тема спорт". Той е на 35 годи­ни и има малък междуна­роден опит. Последният му мач е Кипър - Черна го­ра (0:2) от Лигата на на­циите на 5 септември. А кои отбори се интересуват от Али Соу - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички