ЦСКА не е приключил със селекцията, чака седми нов


ЦСКА не е приключил със селекцията, чака седми нов
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1240 0

ЦСКА не е приключил със се­лекцията. От "Армията" деб­нат за привличането на седмо ново попълнение. До края на септември "червените" е твър­де вероятно да подпишат с още един състезател, с който да доокомплектоват състава. В Борисовата градина обаче не бързат с преценката и фи­налното си решение.

До момента ЦСКА привлече вратаря Димитър Евтимов, който вчера навърши 27 годи­ни, защитника Юрген Матей, халфовете Амос Юга и Юнус Санкаре и крилата Жул Кейта и Георги Йомов. Бившият страж на Нотингам един­ствен от новите все още не е направил официален дебют с червената фланелка, пазил е само в две контроли - с Мон­тана (2:3) на "Армията" и с Литекс (5:2) в секретен спаринг на базата в Панчарево. Оча­кваше се той да получи шанс в двубоя с малтийския Сиренс, спечелен драматично с 2:1, но това не се случи.

ЦСКА на този етап е стопирал преговорите с Коритиба за 22-годишния офанзивен играч Велисол. Клубът има набелязани съ­стезатели за три позиции, като наблюдава ситуацията около тях и в подходящия мо­мент може да се стигне до трансферно движение, пише "Тема спорт".

До края на месеца ще има и поне един играч, който ще се раздели с армейците. Тепърва предстои да се разбере дали ще става въпрос за преот­стъпване, разтрогване или продажба. От напусналите ЦСКА ня­колко играчи все още са без нови клубове - Черниаускас, Пинто и Албентоса. Първите два­ма ще парафират още тази седмица. Те вече имат по ня­колко оферти, но до последно изчакват за най-добрата въз­можност. Отабор наскоро подписа с Уигън, Джеси преми­на в Самсунспор, а Анита във Валвайк.

А кои отбори се интересуват от Али Соу - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички