ЦСКА се отказа от привличането на бразилско крило


ЦСКА се отказа от привличането на бразилско крило
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1007 0

ЦСКА на този етап няма да привлича 22-годишното дясно крило Велисол. Бразилският флангови нападател е собственост на елитния Коритиба. Преговори между двата клуба за Велисол имаше и това бе разкрито в местната преса.

"Червените" са били склонни да дадат в размяна Жеферсон и да доплатят 100 хиляди евро, или пък да броят 200 хиляди евро за правата на играча. В момента обаче евентуална сделка е замразена. Нещата около Велисол може да се раздвижат отново само ако ЦСКА продаде Греъм Кери. Към него имаше интерес от шотландски и английски тимове, но така и не пристигна оферта, която да задоволи ръководството на армейците, информира "Тема спорт".

През лятото ЦСКА се подсили с двама флангови нападатели - закупи Георги Йомов (23 години) от Славия, както и привлече Жул Кейта (22 години) под наем от френския Ланс. Последният е преотстъпен до лятото, като в контракта между двата клуба има клауза за откупуването му от червените. Освен Кери, Йомов и Кейта треньорът Стамен Белчев разполага за крилото и с бразилеца Енрике. А кои отбори се интересуват от Али Соу - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички