Развръзка: Пуснаха Йомов от ареста, баща му и брат му са задържани


Развръзка: Пуснаха Йомов от ареста, баща му и брат му са задържани
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3230 0

Звездата на ЦСКА Георги Йомов е пуснат от СДВР. Той е бил разпитан по случая със стрелба на бензиностанция на Околовръстното на София късно снощи. 24-годишният футболист е бил изведен през административния изход.

Брат му Теодор и баща му Цветан, които се предадоха по-рано през деня, остават в ареста. Тази информация бе официално потвърдена от пресцентъра на СДВР.

Процесуално-следствените и оперативно-издирвателни действия продължават.

Ето какво съобщение разпространиха от СДВР:

„В ранния следобед днес в СДВР са се явили двама мъже – на 22 и на 42 години. След проведени разпити с цел изясняване на съпричастността им към престъплението, извършено снощи в района на бензиностанция на разклона за кв. Бояна, двамата са задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа.

Сигналът за стрелба бе подаден към 22.25 часа. Към място незабавно бяха насочени екипи на полиция и Бърза помощ, двама пострадали, с огнестрелни рани в областта на краката, бяха транспортирани в болнично заведение за оказване на медицинска помощ.

В процеса на първоначалните действия за изясняване на случая бе установен и разпитан 24-годишен мъж, който е дал обяснения, свързани с инцидента.

Процесуално-следствените и оперативно-издирвателни действия продължават.“

А ето с каква позиция излезе приятелката на Йомов.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички