Коя е Ариа - гаджето на Георги Йомов, чието име бе замесено в престрелката в София (ГАЛЕРИЯ)


Коя е Ариа - гаджето на Георги Йомов, чието име бе замесено в престрелката в София (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: instagram.com/yomov_35

14102 0

Футболистът на ЦСКА Георги Йомов влезе в светлината на прожекторите, но не с представянето си на финала срещу Левски, а чрез инцидента на Околовръстния път в София в понеделник вечер, при който двама мъже бяха простреляни.

В късните часове на 16 май става престрелка на бензиностанция "Шел" на Околовръстното край Бояна, а първоначалните информации гласят, че Йомов е задържан от полицията, заедно с приятелката му Ариа. Впоследствие обаче и двамата отрекоха да са замесени.

В крайна сметка бащата и братът на Георги Йомов се предадоха в полицията, с което в голяма степен случаят се разплете, а в него очевидно не са замесени Георги и приятелката му. Ариа бе уловена в кадър от Нова телевизия на мястото на инцидента, но това вероятно е станало след престрелката.

Коя е Ариа 

Ариа е псевдоним на бившата моделка и настояща поп фолк изпълнителка Мария Цветкова. Тя привлече интереса към себе си във футболните среди през 2021-ва, когато стана ясно, че е гадже с футболиста на ЦСКА Георги Йомов.

Любопитното е, че Йомов е със седем години по-млад от Ариа, която има дете от бизнесмена Динко Динев. Мария Цветкова става Мис Плеймейт през 2008 година.

В продължение на години посещава уроци по пиано и солфеж, а в последните години навлиза в попфолк средите, където бързо набира популярност.

СНИМКИ на очарователната Ариа ще откриете в нашата ГАЛЕРИЯ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички