Ново 20: Георги Йомов е бил на мястото на стрелбата, но не знае къде са брат му и баща му?


Ново 20: Георги Йомов е бил на мястото на стрелбата, но не знае къде са брат му и баща му?
Снимка: LAP.BG

13763 0

Бащата на футболиста на ЦСКА Георги Йомов е прострелял двамата мъже при инцидента на Околовръстното шосе в София в късните часове на 17 май - това е разкрил самият футболист, който беше задържан за разпит, а твърдението е на "24 часа".

Според изданието, Йомов е разказал, че на бензиностанцията е възникнал конфликт с брат му и още няколко непознати. Тогава брат му се обадил на баща им, който дошъл и по време на караницата е стрелял.

Играчът е заявил, че няма представа къде се намират сега брат му и баща му. Двамата все още се издирват!

*Твърди се още, футболистът все пак е признал, че е бил на мястото на стрелбата в понеделник вечер, въпреки че минути след полунощ отрече да е бил там пред сайта на "армейците".

36-годишният Иван И. е прострелян в двете бедра, а единият куршум е излязъл. Животът му е спасен от полицаи, които с колан са успели да спрат кръвотечението. Той е опериран, вече е контактен и е разпитан. При сваляне на дрехите му е изпаднал проектил. Той е настанен във ВМА.

Неговият приятел Марио е с огнестрелна разкъсна рана около 7-8 см, зашит, разпитан и освободен. Разговаряно е с множество свидетели, прегледани са камерите на бензиностанцията. На местопроизшествието са намерени 3 гилзи и 1 патрон 9 мм, марка "GFL Лютер"!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички