Разсипаха от критики Бешикташ заради Кайседо в Турция


Разсипаха от критики Бешикташ заради Кайседо в Турция
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4972 0

Евентуалният трансфер на Жорди Кaйседо в Бешикташ продължава да бъде водеща тема в турските медии. Според тях тази развръзката ще е шокираща, а някои дори си позволиха да използват еквадореца, за да атакуват треньора Валериен Исмаел, тъй като се смята, че именно той е харесал нападателя на ЦСКА.

" Бешикташ продължава да прави опити да вземе Александър Сьорлот, но не предприема конкретни стъпки заради цената му. Така тимът намери нападателя в съседния двор. Факт обаче е, че през сезон 2019/20 Жорди Кайседо има само един гол. А това ни кара да се питаме какво имат в главите си от клуба, защото феновете са разочаровани. Тимът е далеч от върха и беше пълна нула в Шампионска лига", пишат от авторитетното издание "Ватан".

Повечето турски медии твърдят, че „черните орли” са постигнали договорка за личните условия на Кайседо, а сега трябва да се разберат с ЦСКА.

На „Водафон Парк” искат да се подсилят в атака, след като през миналия сезон взетият под наем от Челси Миши Батшуай разочарова и бе върнат на Челси. Друг от нападателите – Кайл Ларин, може да бъде продаден.

Междувременно стана ясно, че Кайседо не е повикан в националния отбор на Еквадор за контролите през месец юни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички