Жорди Кайседо вече стяга багажа: ЦСКА продава звездата си в английската Висша лига


Жорди Кайседо вече стяга багажа: ЦСКА продава звездата си в английската Висша лига
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4301 0

По всичко изглежда, че родният гранд ЦСКА ще се раздели със своята еквадорска звезда - Жорди Кайседо, а материал на изданието "Bolavip" разкрива, че това ще се случи официално в следващите седмици.

24-годишният нападател акостира на стадион "Българска армия" в началото на 2021 година и до този момент е успял да изиграе общо 65 мача за "червените", в които е отбелязал 31 гола и е раздал още 4 асистенции. 

От дълго време насам се твърди, че ръководството на "армейците" не избързва с продажбата му, тъй като иска да вземе максимално висока цена за правата му, а освен това не е притиснат документално - договорът на Кайседо изтича чак през лятото на 2025 година...

Еквадорската медия обаче пише, че ЦСКА вече е постигнал договорка с известния английски тим Фулъм, който от сезон 2022/23 ще се завърне в английската Висша лига!

Твърди се, че "червените" ще получат около 5 000 000 евро за Жорди Кайседо, а неговият агент вече е бил в България, за да разговаря с босовете на българския тим относно детайлите. От друга страна се съобщава, че самият футболист е постигнал договорка за личните си условия с Фулъм.

Очакванията са, че сделката ще бъде обявена официално в следващите седмици!

*Още новини за ЦСКА четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички