Разкриха името на треньора, който ще смени Стойчо Младенов в ЦСКА!


Разкриха името на треньора, който ще смени Стойчо Младенов в ЦСКА!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

7504 0

Сръбският специалист Саша Илич почти сигурно ще застане начело на българския гранд ЦСКА, твърди "Тема Спорт". Според информация на изданието, 44-годишният специалист е вариант №1 за заместник на треньора на "червените" Стойчо Младенов, който подаде оставка.

Младенов хвърли оставка след победата над Славия в първия полуфинал за Купата на България, а като причина за оставката изтъкна селекционната политика на клуба. Стойчо Младенов все пак добави, че може да остане в клуба, ако от ръководството му дадат възможността да прави селекцията.

Саша Илич пристигнал във вторник в България, за да води разговори за бъдещето си, допълват от "Тема Спорт". За легендата на Партизан няма никаква пречка да поеме червените, при това веднага, защото в понеделник изненадващо прекрати взаимоотношенията си с местния Чукарички. 

Илич влиза в треньорската професия през 2020-а, като приема предложението на сръбската федерация да поеме юношите до 16 години. През 2021-а е преместен начело на 18-годишните. В средата на август, месец след старта на сезона, приема предизвикателството да поеме Чукарички. Под негово ръководство скромният тим от Белград прави отличен сезон – намира се на трето място, като изостава единствено от грандовете Цървена звезда и Партизан, допълват от изданието.

Темата "ЦСКА" продължава и в тези материали!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички