Десподов в Италия: Мечтая да съм като Кристиано Роналдо, имаме сходства


Десподов в Италия: Мечтая да съм като Кристиано Роналдо, имаме сходства
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2731 0

Българската звезда Кирил Десподов беше представен пред италианските медии като ново попълнение на Каляри. Както е известно, напападателят премина в редиците на тима в последните дни на трансферния пазар и вече записа първа тренировка с тима.

"Разбира се, че знаех за Каляри. От малък съм фен на италианския футбол и съм гледал много мачове. Не съм се замислял дълго преди да приема предложението, защото винаги съм искал да играя в Серия "А", сподели Десподов при първата си среща с италианските журналисти.

Той беше разпитан подробно за това кои са силните му страни, кои са любимите му футболисти и каква е целта му като футболист. Той се понрави с отговорите си и с амбицията, която показа при първата  среща с медиите.

"Наясно съм, че в италианския футбол се залага много на физиката. Това изобщо не ме притеснява, а напротив - мотивира ме допълнително.

Стилът ми на игра е основан на афинитета ми към атаката. Имам бързина, мога да стрелям и с двата крака. Не се стремя да подражавам на когото и да било - аз съм си аз.

От италианските футболисти много харесвам Франческо Тоти, но той има различни характеристики от моите. По-скоро имам сходства с Кристиано Роналдо. Той също ми харесва и се надявам някой ден да стигне нивото, на което е той", пожела си вече бившият лидер на нападението на ЦСКА. Междувременно стана ясно, че Десподов си е избрал специален номер в Каляри, повлиян от феновете на ЦСКА (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички