Дарио Сърна взе Десподов под крилото си в Каляри (СНИМКА)


Дарио Сърна взе Десподов под крилото си в Каляри (СНИМКА)
Снимка: Instagram

4004 0

Емблематичният хърватски защитник Дарио Сърна е взел Кирил Десподов под крилото си още от първия ден на бившия играч на ЦСКА в Каляри, информира "Тема Спорт". Фланговият нападател бързо се сближи с другите футболисти от Балканите - Сърна и другия хърватин - Филип Брадарич, който играе като халф.

Десподов публикува снимка с двамата играчи. А самият Сърна качи свой кадър с крилото в социалната мрежа Фейсбук и написа: "Добре дошъл, Десподов!".

В ИТАЛИЯ СРАВНЯВАТ ДЕСПОДОВ С ЛЕГЕНДАРЕН ИСПАНСКИ ФУТБОЛИСТ

36-годишният хърватин е най-популярното име в състава на Каляри. Той е рекордьор по мачове за националния тим на Хърватска със 134, като има и 22 гола. Освен за клуба от Сардиния, десният бек е играл само за два други отбора - Хайдук Сплит (1999-2003) и цели 15 години в Шахтьор Донецк. От лятото насам е в Каляри, където е основен футболист.

Именно Сърна и Брадарич, който е бивш играч на Хайдук и Риека, се очертава да са най-близки на Десподов в Каляри заради сходните езици. Десподов се изказа със самочувствие при представянето си. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички