Разходка с носталгичен вкус! Любимият Джони Велинов заведе внучето на "Армията" и честити юбилея на ЦСКА


Разходка с носталгичен вкус! Любимият Джони Велинов заведе внучето на "Армията" и честити юбилея на ЦСКА
Снимка: Фейсбук

2832 0

Една от най-големите легенди в историята на ЦСКА и любимец на "червените" фенове - Георги Велинов, честити рождения ден на клуба на своето сърце.

Бившият страж го направи не от къде да е, а от дома на "армейците" стадион "Българска армия". Това показа самият той, публикувайки снимки с кратък текст по повода.

"Носталгична разходка"

Джони взе със себе си и своята внучка Никол, която разведе в съблекалнята на 31-кратните шампиони, а по-късно и на терена на стадиона в Борисовата градина.

"Честити 75 години ЦСКА! Какъв по-добър момент от историческа разходка с лек носталгичен привкус и бъдещи надежди", написа легендарният вратар в своя Фейсбук профил.

"Червеният" празник

Ръководството на ЦСКА отвори вратите на съоръжението за всички фенове по случай 75-годишнината на клуба. Освен това, "червените" зарадваха запалянковците с редица инициативи като турнири, специални значки, фотоалбум и изложба. Последва тържествена вечеря с легенди, футболисти и популярни личности, свързани с "армейския" клуб.

За феновете беше пусната в продажба и специална фланелка, с която футболистите на Саша Илич ще изиграят следващия си мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички