Разчистването на стадион "Българска армия" започва с тренировъчните игрища - талантите вече се сбогуваха


Разчистването на стадион "Българска армия" започва с тренировъчните игрища - талантите вече се сбогуваха
Снимка: Кристиан Гърев

2590 0

Съвсем малко остава до началото на очакваната с десетилетия реконструкция на стадион "Българска армия". В изминалите дни от ЦСКА обявиха, че тя ще започне точно на първи април и ще трае четири месеца. 

От къде започва разчистването

От фирмата-изпълнител "Ростер" ООД вече обявиха, че това е планирано да се случи дори за 90 дни, а по разчистването на терена ще се работи по график. Той ще бъде съвсем скоро изцяло оформен и одобрен от всички страни, а от понеделник ще започне да се работи първо по тренировъчните игрища:

"Имаме изготвен линеен предварителен график, който ще бъде съгласуван прецизно и може да се разместят някои етапи в него. В началото ще се започне с разчистването на тренировъчните игрища, които също са част от изпълнението на поръчката.

Впоследствие ни е зададено да преминем към разчистването на Сектор А, но следващата седмица ще се прецени на място окончателният график на изпълнение", обясни координаторът по безопасност на проекта Николай Николов пред "Мач Телеграф".

На Армията се работи здраво

Всичко остава история

Въпросните игрища повече от десетилетие бяха използвани от школата на клуба, а децата от нея вече се сбогуваха с терените. През следващите години всички участници в тренировъчния процес ще бъдат разпръснати на три локации в София. 

Ето къде да гледате Локомотив София - ЦСКА по ТВ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички