Андрей Желязков пред Sportlive: Левски ще има шанс да завърши в топ 3, ако вземе дербито с ЦСКА


Андрей Желязков пред Sportlive: Левски ще има шанс да завърши в топ 3, ако вземе дербито с ЦСКА

3161 0

Бившият треньор на Левски Андрей Желязков, спечелил няколко титли с тима, коментира представянето на "сините" през пролетта. Пред Sportlive.bg бившият национал похвали Карлос Охене и националите Патрик-Габриел Галчев и Марин Петков.

"Охене е един много ценен играч, футболист, от какъвто Левски се нуждаеше. Само не съм съгласен, че е заместник на Краев, защото те са на различни позиции и са различни като стил на игра.

Жужо похвали Петков и Галчев и им даде съвет

Иначе е радващо да виждаме как вървят Марин Петков и Патрик-Габриел Галчев, как растат. Естествено, че и те имат слаби мачове, но е важно от 5-6 мача един да ти е посредствен. Има такива дни, трябва да го превъзмогнеш и да гледаш напред", започна Желязков пред Sporlive.bg.

"Има какво да се желае в атаката на Левски. Относно представянето на тима - има някакво подобрение, но в момента важни са точките, а те успяват да вземат доста. Като изключим равенството с Крумовград, са си взели всички мачове.

Патрик-Габриел Галчев се представи слабо в тази среща, но съм сигурен, че си е взел поуката. Нямаше концентрация тогава. Той е един футболист, който според мен има доста голямо бъдеще. Той може да играе на доста постове. Точките са добре дотук. Трябват още доста попълнения за нещо по-голямо и те си го знаят. Това, за което винаги се борят Левски и ЦСКА", продължи Жужо пред нашата медия.

Легендата на Славия коментира и битката за титлата в Първа лига. Той предвиди и при какви обстоятелства Левски, на който бе начело между 1992 и 1997 г., може да завърши сезона в топ 3.

"ЦСКА две години поред си загубиха шампионската титла, което е мое виждане. С 2 равни резултата щяха да станат шампиони. Намесата на публиката, в желанието си да подкрепи тима, повлия, а не трябваше да се случва. Лудогорец се съвзе и ЦСКА загуби титлата", каза той конкретно за миналия сезон.

"Лудогорец, освен, че са добър и стабилен отбор, в най-трудните моменти успяват да се мотивират и в крайна сметка си постигат целта. Затова мисля, че тази година отново ще завършат на първо място, за второ и трето ще се борят Черно море и ЦСКА. Левски, ако успеят да победят в дербито с ЦСКА, тогава могат да се намесят в тройката", завърши именитият бивш играч и треньор. Междувременно, се появи информация за интерес от чужбина към Пламен Андреев. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички