Локомотив София - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме НА ЖИВО столичното дерби?


Локомотив София - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме НА ЖИВО столичното дерби?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1129 0

В 26-ия кръг на Първа лига идва ред на столично дерби. Един срещу друг се изправят ЦСКА и Локомотив София. "Армейците" гостуват на столичните "железничари" в "Надежда" в събота (30.03).

Формата на двата отбора

ЦСКА влиза в двубоя на гърба на 6 последователни мача без загуба от началото на пролетния дял. В предходния кръг възпитаниците на Нестор Ел Маестро разбиха Ботев Пловдив с 4:0, а завърналият се Фернандо Каранга най-после поднови головата си сметка с две попадения. Към момента 31-кратните шампиони са трети в класирането с актив от 54 точки - на 3 т., но и с мач повече от първия Лудогорец.

Ситуацията в Локомотив София от своя страна далеч не е толкова цветуща. Столичните "железничари" загубиха дербито със Славия с 1:2, а в последния кръг допуснаха разгром с 0:6 от Лудогорец. През сезона до момента тимът има записани едва 7 победи, 4 равенства и 14 поражения, заемайки 13-тата позиция в таблицата с актив от 25 пункта. 

Преди Локомотив София - ЦСКА, превю и къде да гледаме НА ЖИВО

Поглед в миналото

В исторически план тези два съперника са се изправяли един срещу друг цели 133 пъти. В тях "червените" имат сериозен превес - 63 на 28 победи и 42 равенства с голова разлика 230 на 143. Последната среща помежду им се състоя през септември и завърши при резултат 2:0 в полза на ЦСКА.

Къде да гледаме?

Двубоят между "армейците" и столичните "железничари" е с начален час 19:00 ч. и ще бъде предаван ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите мача Локомотив София - ЦСКА НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички