Равносметка: Само Кукоч не търси и лев от ЦСКА


Равносметка: Само Кукоч не търси и лев от ЦСКА

2125 0

Бум на молби за признаване на вземания имаше в последния ден по делото за несъстоятелност на ЦСКА, информира "24 часа". В съда бяха заведени индивидуални искания на Вехби Малкоч, Ива Николова, Георги К. Илиев, Кръстин Кюков, както и от мениджърите Милен Георгиев и Лъчезар Танев.

Отделно има от „Лотос-2012" ООД, „Пали Пест Проект" ЕООД, „Агенция за корпоративна сигурност, информация и охрана", „Бараж М" ЕООД, „Леджеа България" и адвокатската къща „Табаков, Табакова и съдружници.

Оказа, че единственият, който не търси и лев от ЦСКА, е хърватинът Тончи Кукоч, който изкара само един сезон в клуба.

Вече има и пострадал от списъците, които бяха вписани в Търговския регистър. Бившият международник Илия Кузманов Илиев е бил подложен на здрава атака, че прави проблем за 600 лева на любимия си отбор. Всъщност става въпрос за спортния журналист Илия Илиев, който работи при "червените" и помагаше на търговския директор Георги Павлов, уточнява изданието.

"Много хора ми звъняха да не ставам като някои легенди, които търсят стотици хиляди и да се от кажа. А няма от какво", категоричен бе Илия Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички